Lydighedshold

Velkommen til lydighedshold.

 

Holdet er fyldt op, men det er muligt at blive tilmeldt næste hold med opstart d. 14/8.
Tilmelding nederst på siden

 

 

Vi har lavet en lille oversigt over hvad I vil komme til at opleve og arbejde med i forbindelse med jeres lydighedskursus. Den er vejledende da hundetræning er en uforudsigelig ting at lege med.

15. marts Informationsaften, her vil vi præsenterer instruktørerne på holdet, fortælle lidt om hvad I skal lave på kurset og om hvilke ting i skal bruge. Dette er et møde uden hund.
23. marts Første træningsaften, her vil vi begynde med at lære om kontakt mellem hund og fører. Lege med hunden.
30. marts Vi starter op med kontakt øvelser, men vi skal også i gang med lineføring og indkald. Lege med hunden. . Teori omkring spor, som vi vil starte op næste gang.
6. april Opstart af spor, hundene bliver i bilen imens vi lægger spor efter sporet går vi i gang med

Kontakt øvelser, efterfulgt af lineføring, indkald. Nu vil vi også begynde på spring og så småt også på apportering. Lege med hunden.

20. april Start med spor, derefter vil vi lave kontakt øvelser og lydighed som de forgående aftner. Indkald. Lege med hunden.
27. april Start med spor, derefter kontakt og lineføring, vi starter nu også afdækning op. Indkald. Lege med hunden.
4. maj Bytur, vi mødes ved politigården og går en tur igennem byen og prøver forskellige ting med hundene, det er godt med en masse miljø på hundene.
11. maj Spor. Kontakt øvelser. Vi begynder nu også på fri ved fod og vi skal til at kigge på byttedriftfremmende træning. Samt lave de øvelser vi har lært. Indkald. Lege med hunden.
18. maj Spor, derefter kontakt øvelser. Vi vil i dag samle op på de ting vi blevet præsenteret for og kigge på om der er noget der halter. Indkald. Lege med hunden.
1.      juni Spor. Kontakt øvelser. Nu har vi lært mange ting, men det hele er nok ikke helt på plads, så aftenen bruger vi til at opsamle og øve øvelserne. Indkald. Lege med hunden.
8. juni Spor. Kontakt øvelser. Nu har vi lært mange ting, men det hele er nok ikke helt på plads, så aftenen bruger vi til at opsamle og øve øvelserne. Indkald. Lege med hunden.
15. juni Sidste træningsaften.
Hygge lidt med hundene, vi slutter af i klubhuset med kaffe og kage.

 

Træning starter kl. 19.00, der skal hunden være luftet og klar til at gå i gang. Man går altid med hunden i line, medmindre man har fået andet at vide og sætter hunden sig for at lave ”bummelum” så samler man op efter den. Rygning foregår på P-pladsen, ikke nede på banen. Til træning skal man hver gang medbringe gode godbidder (ikke tørre kiks.) det kan være pølsestykker, kylling i tern eller kødboller til suppe og mange af dem, derfor er det også meget vigtigt at hunden er sulten når man kommer, dvs. den skal ikke fodres på dagen inden træning. Derudover skal der medbringes noget legetøj til hunden, det kan være en bold med snor eller en klud/skind, det skal være sådan at man skal kunne trække i det. Linen man har på hunden skal ikke være en flexline. Halsbåndet skal være et alm. Halsbånd altså må det ikke være pighalsbånd. Vi træner i alt slags vejr, så husk varmt tøj der gerne må blive beskidt. Kan man ikke komme, vil vi gerne at man melder afbud. Det skal gøres til instruktørerne.

 

Vi glæder os til at jer og jeres hunde på træningspladsen.  😉

Tilmelding til holdet

Prisen for medlemskab er 750kr årligt.

Dertil træningsgebyr på 100kr halvårligt.

Vedr. kaffe/the ordningen.
Hvis du ønsker kaffe eller the i forbindelse med træning, så koster det 50 kr.
Man betaler i sodavands kassen og skriver sit navn på listen, der ligger i sodavands kassen/hænger på køleskabet.
Beløbet dækker hele 2017 uanset hvilket hold man deltager på/skifter til undervejs.

Mvh.

Instruktørerne på holdet.